Pas op voor valse zadels

Vervalsingen schaden iedereen

ONZE ZADELS MET EEN UNIEKE EN GEOCTROOIEERDE LIJN ZIJN NAGEMAAKT.

AANGEVALLEN!

10.076

Online verkoop van namaak zadels

GEBLOKKEERD!

3.306

Namaak webshops

Laatste update: 31 oktober 2021

HELP US
Meld fraude

 

Selle SMP doet alles wat in haar macht ligt om namaak wereldwijd te bestrijden. Niet alleen om haar eigen naam en producten, maar ook om de gezondheid en veiligheid van haar (mogelijke) gebruikers te beschermen.

De namaak zadels worden voornamelijk online aangeboden. Ter bescherming van de consument willen we benadrukken dat:

Selle SMP haar zadels UITSLUITEND vervaardigd IN ITALIË, in haar ENIGE vestiging in Casalserugo - Padua -. Daarvoor gebruikt ze UITSLUITEND ITALIAANSE grondstoffen, halffabricaten en componenten. Selle SMP GARANDEERT dus een product dat 100% MADE IN ITALY is.

De EXCLUSIEVE en typerende lijn van Selle SMP is het resultaat van aanzienlijke en constante investeringen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling, waarvan de resultaten in artikelen in de meest prestigieuze medisch-wetenschappelijke tijdschriften zijn geproduceerd. De lijn wordt beschermt door INTERNATIONALE INDUSTRIËLE OCTROOIEN.

De originele producten van Selle SMP voldoen aan de veiligheidsvoorschriften van de Europese normen en worden bij overhandiging van een geldig aankoopbewijs twee jaar door een garantie gedekt.

De namaak zadels zijn buitengewoon gevaarlijk: laboratoriumtests hebben aangetoond dat het gevaar bestaat dat de structuur verslapt, waardoor het zadel plotseling kan breken, met ernstige gevolgen voor de veiligheid van de gebruiker.

Iedereen die kopieën van onze producten vervaardigt, verkoopt of koopt schendt de wet en kan volgens elke wetgeving worden bestraft.

Neem bij twijfel contact op met de klantenservice van Selle SMP,

per e-mail via info@sellesmp.com of telefonisch op het nummer +39 049 643966. Onze klantenservice voorziet u graag van de nodige informatie.