In 2020 hebben we al onze gewoonten, onze manier van leven en verplaatsen in de stad moeten veranderen. We hebben een enorme opkomst gezien van alternatieve transportmiddelen, om nauwe contacten zoals op het openbaar vervoer te vermijden.

Sommigen van deze alternatieve middelen zijn vrij nieuw, zoals de step, anderen zijn evergreens. We hebben het uiteraard over de city bike.

Met de city bike kunnen we ons in alle veiligheid verplaatsen als het op Coronavirus aankomt en bovendien is het gezond, leuk, voordelig en duurzaam. In detail:

  • Op de fiets zijn we in de open lucht en op afstand van de andere personen;
  • Fietsen is een lichamelijke activiteit waardoor we langer gezond blijven, vooral als we het dagelijks doen;
  • De fiets heeft minder beperkingen en zich verplaatsen in de stad is makkelijker en sneller;
  • De city bike is milieuvriendelijk omdat hij niet vervuilt, vele jaren meegaat en recycleerbaar is;
  • De fiets is voordelig. Eens gekocht, kom je met de city bike overal zonder te betalen en met bar weinig onderhoud;
  • De fiets kan het hele jaar lang gebruikt worden.

Geen excuses meer dus om de fiets thuis te laten wanneer men de stad in moet. Ongeacht de af te leggen afstand, de city bike is de beste en meest comfortabele keuze, vooralals men ook kiest voor het juiste zadel voor city bike.

De zadels Martin Touring Medium en Marting Touring Large zijn bedacht voor een gebruik in de stad en om het welzijn van de fietser te respecteren, met aandacht voor een ongeëvenaard comfort dankzij het gebrevetteerd ergonomisch ontwerp van Selle SMP dat samendrukking van de geslachtsdelen voorkomt en dankzij de laag in zelfmodellerende gel die zich aanpast aan de lichaamsvormen.

Wilt u graag weten welk model van het gamma Martin Touring perfect is voor u? Gebruik onze exclusieve Saddle Finder, enkele eenvoudige en makkelijke stappen volstaan!

Deel dit bericht: