Naar het werk fietsen, misschien wat vermoeid maar beslist gelukkiger aankomen.

De fiets nemen om een zondag of een feestdag door te brengen aan de oever van een rivier, een bospad of om naar zee of een meer te fietsen.

Er zijn veel manieren om de fiets te beleven en we worden er steeds vaker mee geconfronteerd in deze “nieuwe normaliteit” ontstaan door de pandemie.

In het vorige artikel zagen we hoe de mobiliteit in de stad veranderde na het begin van de recente gezondheidscrisis. In dit artikel zien we hoe de fiets uitgegroeid is tot een nieuw transportmiddel ook voor wie buiten het stadscentrum woont.

Om de regels voor de gezondheid en veiligheid te respecteren hebben we onze reizen naar het buitenland drastisch beperkt of afgeschaft, we hebben alle gelegenheden om samen te zijn met andere personen verminderd of geëlimineerd, ook in ons dagelijks leven zoals op het openbaar vervoer.

In deze kleine veranderingen nestelde zich de revolutie van de fiets. Niemand stond hiervan te kijken en de fiets werd al snel gezien als meer dan zomaar een transportmiddel.

Men hoeft geen professionele of fanatieke wielrenner te zijn om met plezier op de fiets te stappen. Men kan naar het werk fietsen maar zich ook verplaatsen voor kleine boodschappen. Of het nu gaat om een mountain bike, een gravel een city bike, korte of lange afstanden, de fiets is ideaal om de mooiste plekjes van ons Land te verkennen.

Er zijn geen grenzen, op voorwaarde natuurlijk dat we de regels respecteren. De afstand is geen probleem met de juiste fiets, maar vooral met het perfecte zadel voor uw lichaam. Alleen op die manier kunt u kilometers afleggen zonder pijn, stijfheid of ongemak te voelen. Het zadel past zich aan u aan, dankzij een uniek design. De zadels Selle SMP hebben namelijk een speciale gebrevetteerde vorm die de bloedsomloop niet belemmert en een bijzonder comfort garandeert.

We hebben maar liefst vier zadels voor trekking, wielertoerismeen de dagelijkse verplaatsingen.

TRK Medium en TRK Large zijn ideaal voor deze gebruiken en onderscheiden zich van elkaar door hun afmetingen. In functie van de breedte van de bekkenbotten (makkelijk meetbaar aan de hand van deze tutorialof met de Selle SMP Stool in de winkel) kiest u het perfecte zadel voor uw lichaam. De comfortabele vulling en de streelzachte bekleding SVT Touch zorgt overigens voor een ongeëvenaard comfort.

Voor wie nog meer zachtheid wenst, stelt Selle SMP TRK Medium Gel en TRK Large Gel voor. De Gel volgt de bewegingen van het lichaam en past zich aan het lichaam aan.

Wilt u het juiste zadel kiezen? Probeer Saddle Finder of download deapp Selle SMP.

Deel dit bericht: