Ook dit jaar brengt de Giro Rosa nieuwe wedstrijden en emoties voor wie van het wielrennen voor vrouwen houdt, van Midden- tot Zuid-Italië. Gezien de omstandigheden, zijn de woorden “ook dit jaar” niet zo vanzelfsprekend. Niemand had zo’n begin van 2020 verwacht, met alle evenementen uitgesteld tot 2021. De Giro Rosa is evenwel een team van strijdlustige personen die ondanks alles de editie van dit jaar wilden organiseren, uiteraard met alle respect voor de regels en veiligheidsafstanden.

Om deze reden wilden ook wij van Selle SMP aanwezig zijn. De volharding die ons onderscheidt ligt aan de basis van onze zadels, van het ontwerp tot de productie. Bovendien zijn we ook gekend voor de veiligheid die nooit achterwege mag blijven wanneer een zadel van Selle SMP gemonteerd wordt.

Dit zijn de woorden van Franco en Maurizio Schiavon: «Ook dit jaar zijn we sponsor van de Paarse Trui. Niet zomaar een trui. Een belangrijke trui die staat voor snelheid, kracht en sprintvermogen”. “Sprinten is dapper” - gaan de broers Schiavon verder - “met de nodige regels die gerespecteerd moeten worden, en alle te vermijden risico’s. De paarse trui gaat naar de renner die de meeste punten behaalde in dit bijzonder klassement. Wij zijn in 2020 aanwezig omdat we er sterk in geloofden en geloven. We houden van deze sport en alle spilfiguren, meiden die het beste verdienen omdat ze het beste van zichzelf geven. Om het in wielertermen uit te drukken, dit jaar wordt het sprinten. Een sprint volgens de regels, met volharding, kracht en vastberadenheid. De beste manier om de draad weer op te pakken. Denk hieraan wanneer u tijdens de negen fracties van de Patron Rivolta de paarse trui ziet in het peloton. Met dapperheid en vol vertrouwen”.

De Giro Rosa gaat van start op 11 september. Wij zijn er bij elke etappe om u op de social networks alles te vertellen over de vastberadenheid en de kracht van deze meiden.

Deel dit bericht: