Comfortabel zitten op een fiets, prestaties verbeteren en de gezondheid van fietsers garanderen: dit zijn onze doelen. Op basis hiervan hebben we de nieuwe Selle SMP stuurlinten ontworpen.

Met deze fietsaccessoires heeft u een sterke en veilige grip in alle weersomstandigheden. Ze garanderen ook uitstekend comfort omdat ze de trillingen verminderen die worden overgedragen van de grond naar de pols. In sommige gevallen kunnen deze trillingen zelfs ernstige problemen in de gewrichten veroorzaken. Tot slot zijn stuurlinten gemakkelijk en snel aan te brengen.

Onze nieuwe accessoires zijn dit ook, maar hebben iets extra’s. Het wordt HPP genoemd - High Performance Polymer - een innovatieve mix van 100% Italiaanse oorsprong gemaakt in de werkplaatsen van Selle SMP. Dit materiaal staat garant voor comfort, hoge prestaties en een superieure duurzaamheid.
We hebben alle kwaliteiten ontwikkeld in samenwerking met onze teams en professionele atleten op het gebied van weg- en veldrijden, en vervolgens hebben we tests uitgevoerd met de meest veeleisende amateurfietsers. Net als alle andere producten van Selle SMP zijn daarom zelfs de stuurlinten samen met de fietsers ontworpen en getest om een functioneel accessoire van hoge kwaliteit te verkrijgen.

Dit is hoe de GRIP, GRIP GEL en AIR zijn ontstaan, onze drie nieuwe fietsstuurlinten, allen verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart.

GRIP zorgt voor een sterke grip in alle omstandigheden en wordt gekenmerkt door de speciale microgaatjes die zorgen voor eenoptimale ademende werking (dikte 2,8 mm).

GRIP GEL heeft dezelfde eigenschappen en textuur als de GRIP, met inbegrip van een interne gellaag van de nieuwste generatie voor buitengewoon comfort en een ongeëvenaarde trillingabsorptiecapaciteit (dikte 3,0 mm).

AIR onderscheidt zich door zijn lichtheid en ademende werking, dankzij de speciale microgaatjes. Dus tijdens het fietsen wordt energie bespaard enworden trillingen geabsorbeerd
(dikte 2,8 mm).

Stuur, zadel en pedalen zijn de drie contactpunten tussen de fietser en de fiets. Dit is de reden waarom de keuze van het lint uitermate belangrijk is en niet alleen mag worden gebaseerd op kleur of mode.

Deel dit bericht: