VT30c is één van de vier nieuwe zadels Selle SMP voorgesteld op Eurobike 2019. Dit zadel moet in echt gezien en gevoeld worden. De troef van dit zadel is de nieuwe zwart matte bekleding Velvet Touch. Dit materiaal is licht en zijdezacht, zo anders dan anders. Velvet Touch is een trendy detail van het zadel VT30c, naast het frame Matt Look, zwart zoals de rest. Dit is een modern zadel dat zeker niet onopgemerkt voorbij gaat.

Een zadel met verzorgde details dat persoonlijkheid geeft aan uw fiets
VT30c is niet alleen mooi om zien. Het nieuw en geoctrooieerd design is hetzelfde als alle modellen van de serie F. Het resultaat is een ergonomische vorm met een grote bewegingsvrijheid voor- en achterwaarts. Dit zadel biedt bewegingsvrijheid en is tegelijk comfortabel, zoals al onze zadels. Het comfort is te danken aan het ergonomisch design van Selle SMP, bedacht om pijn, ongemak en tintelend gevoel te voorkomen. Dit is mogelijk omdat de vorm zorgvuldig werd bestudeerd, met het oog op een betere bloedsomloop in de perineale en genitale zone.
Dankzij het nieuw design, is het zadel VT30c veel makkelijker af te stellen.
Elk detail van dit zadel werd zorgvuldig geselecteerd: van de speciale vulling in SSPU tot de structuur van Nylon 12 en koolstofvezel, en het frame van AISI 304. Elk detail is gekozen met het oog op een grotere veiligheid en een beter comfort.

Voor wie is VT30c geschikt?
Dit nieuw zadel is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Verder is het perfect voor elk gebruiksdoel: racefietsen, MTB, gravelfietsen, cyclocross en elektrische fietsen. Tot slot, is het zadel dankzij de compacte vormen ook geschikt voor de triatlon.

Deel dit bericht: