Op Eurobike 2019 wordt de familie van Selle SMP aangevuld met Well S, het nieuw model bedacht voor de beginnende fietser die steeds vaker de fiets wilt nemen en steeds meer kilometers wilt afleggen. Dit zadel is geen klein bier!

Hoe de zadels Well kiezen
Het nieuwe zadel Well S onderscheidt zich van het zadel Well door zijn afmetingen. Om te weten welk van beiden geschikt is voor uw lichaam, raden we aan de afstand tussen uw ischiatische botten te meten. Dit kan heel simpel thuis of in de winkel, aan de hand van deze tutorial.
• Kies Well S als de afstand tussen uw ischiatische botten van 9 tot 11,4 cm bedraagt
• Kies Well als de afstand groter is dan 11,5 cm.
Deze beide zadels zijn geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Verder kunnen ze gemonteerd worden op zowel racefietsen als MTB.

Nog comfortabeler
Well en Well S zijn bestudeerd voor een maximaal comfort. Het design Selle SMP (geoctrooieerd vanaf 2004) garandeert de beste bloedsomloop en dus minder druk. Het resultaat is de totale eliminatie van pijn, ongemak en tintelend gevoel. Kortom, deze zadels zijn echt comfortabel.
Maar er is meer! Net zoals Well, is Well S beschikbaar in de versie Gel. De Gel zorgt voor een comfortabeler gevoel, dankzij de belangrijkste eigenschap: zich aanpassen aan uw zithouding op het zadel. U beweegt vlot en de Gel positioneert zich op de punten waar u het meeste comfort nodig hebt.

Altijd veilig
De structuur van Nylon 12 en koolstofvezel is, naast het frame van AISI 304, een zorgvuldig geselecteerd materiaal om borg te staan voor veiligheid, rit na rit. Tot slot, is Well S gerealiseerd in Italië door de ambachtslui van Selle SMP.

Deel dit bericht: