Voor ons bij Selle SMP is de samenwerking met professionele atleten van wezenlijk belang. Veel van onze zadels zijn het resultaat hiervan. Welke feedback dan die van de atleten is immers beter om onze producten nog performanter te maken?

Een van hen is Alessandro Fabian, geboren in 1988 in Padua. Na zijn sportcarrière gestart te hebben met zwemmen en duathlon, groeide Alessandro uit tot een wereldster van de triathlon.

In Londen eindigde hij in 2012 op de tiende plaats, een resultaat dat nooit eerder bereikt was door een Italiaanse atleet. Op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016, daarentegen, na een wedstrijd in de aanval, eindigde hij 14de. Nu stevent hij af op de Olympische Spelen van Japan en Selle SMP zal erbij zijn.

Alessandro is een nieuw model aan het testen dat nog niet in productie is en een belangrijke aanwinst belooft te worden in het gamma Selle SMP.

Dit is wat hij ons alvast toevertrouwde:

“Sinds ik sport, al vanaf het begin, heb ik geprobeerd mijn parcours te verbeteren en te valoriseren zonder nooit mijn eigen lichamelijke welzijn uit het oog te verliezen.

In het wielrennen, is elk component van fundamenteel belang om maximale prestaties te leveren en één ervan is het comfort. Het juiste zadel kiezen kan echt het verschil uitmaken, omdat het zadel een sterke impact heeft op de contactpunten van het lichaam.

Juist daarom koos ik voor de professionals van Selle SMP die me met hun kwaliteit en innovatie zullen vergezellen tijdens mijn lange trainings met het oog op de komende Olympische Spelen van Tokyo, waar ik alles op alles zal zetten.

Wat me opviel van Selle SMP is niet alleen een nauwgezet streven naar een wetenschappelijk gebrevetteerde ergonomie, maar ook de 360-graden aandacht voor mijn gezondheid, die voor mij aan de basis ligt van heel mijn werk.

Deel dit bericht: