Wanneer we een nieuw zadel op de markt brengen, is onze prioriteit altijd het comfort en het welzijn van de gebruiker.

En dit was niet anders voor de VT30C, het model dat aan de grondslag lag van het gamma zadels VT, schijnbaar traditioneel maar met alle ergonomische kenmerken gebrevetteerd door Selle SMP: het volledig open middenkanaal en de snavelvormige zadelpunt om de natuurlijke bloedsomloop te bevorderen en samendrukking van de weke delen te voorkomen; de lange onderstructuur zodat iedereen de juiste positie kan vinden op het zadel; de uitsparing aan de achterkant om het staartbeen te beschermen tegen schokken en terugslagen.

Na twee jaren na de presentatie van VT30C en het groot succes ervan in de hele wereld, verrijken we het gamma VT met drie nieuwe modellen: VT20, VT20C en VT30.

Waarom? Een grotere keuze hebben om zich aan te passen aan de lichaamsbouw van elke gebruiker, net zoals een maatpak.

VT20
Breedte 142 mm, perfect voor de fietser met een middelgroot-smal bekken (breedte bekkenbotten van 9 tot 11,5 cm).

VT20C
Versie compact VT20, met een lengte van 255 mm.
Ook VT20C is ideaal voor wiel een middelgroot-klein bekken heeft (breedte bekkenbotten van 9 tot 11,5 cm).

VT30
Bredere versie van VT20, breedte 155 mm, aangewezen voor de gebruikers met middelgroot-breed bekken (breedte bekkenbotten van 11,6 tot 15 cm).

Technologie
Elk detail is zorgvuldig bestudeerd: van de speciale vulling in SSPU tot de schaal in Nylon 12 versterkt met koolstofvezel en de speciale bekleding Velvet Touch en de structuur in AISI 304 Matt Black.

VT20, VT20C en VT30 zijn beschikbaar zowel met onderstructuur in staal AISI 304 als in unidirectionele koolstofvezel.

Aanbevolen gebruik
Alle modellen VT zijn unisex en perfect voor elk type gebruik: weg, Mountain Bike, gravel. Bovendien zijn de twee compacte zadels VT20C en VT30C ook ideaal voor de triathlon.

Op zoek naar je ideale model?
Met Saddle Finder is het spel snel gemaakt!

Deel dit bericht: