We zijn fietsers. We houden van twee wielen, op de weg maar ook op uitdagendere paden. Er hoeft maar een zonnestraal door te komen en we gaan op pad, maar dat doen we ook als het regent of waait. De fiets is onze liefde, ons vermaak en ons relax. Als we met Kerst weer een stropdas of klassieke pullover krijgen, bedanken we vriendelijk maar... we hadden liever iets voor de fiets gekregen!

Als je iemand die van sporten of fietsen houdt gelukkig wil maken, mag je wel iets origineler zijn. In dit artikel geven we je wat cadeautips voor de fietsliefhebber en voor een Kerstmis dat niet banaal is.
Als eerste raden we je aan iets nuttigs te kiezen wat met onze passie te maken heeft: de fiets. Het budget maakt niet uit, er zijn accessoires voor fietsers van elke leeftijd en soort.
Als je niet al te veel wil uitgeven, dan is een bril een idee: hij heeft er waarschijnlijk al één maar eentje extra is nooit mis. Kies voor een niet doorsnee frame of vraag advies over wat de beste lenzen zijn voor het licht op zijn favoriete route.
Als je hem echt goed kent dan kan je ook kiezen voor kleding als cadeau voor de fietsliefhebber. Kies iets van een stof dat geschikt is voor een bepaald seizoen of iets in zijn lievelingskleur. Een nieuwe helm kan ook een goed idee zijn, vooral als zijn veiligheid je ter harte gaat en je een speciale boodschap wil overbrengen.
Heb je een groter budget? Dan kan je denken aan een Fiets GPS, ideaal voor wie nieuwe plekken wil ontdekken of zijn grenzen wil verleggen.

Als je iets van Selle SMP zoekt, kan je denken aan een fietsaccessoire als cadeau voor de fietsliefhebber. Een klein of een groot budget, er is keus te over: een stuurlint, een Fan-go spatbord of de nieuwe wipes voor het zadel. En als je het welzijn voorop stelt dan is een ergonomisch zadel hét cadeau voor een fietser die met een glimlach thuiskomt. Ga samen met de fietsliefhebber op stap, naar een Selle SMP winkel (SMP4test) en zoek samen het zadel uit dat bij hem of haar past.
De verrassing om te ontdekken wat er in het mysterieuze pakketje zit ontbreekt misschien, maar de verrassing om te ontdekken hoe comfortabel een ergonomisch Selle SMP zadel kan zijn is net zo leuk.

Deel dit bericht: